Schilderswerk Gorinchem - Bogers Glas & Schilderwerken


Wanneer u op zoek bent naar iemand die uw schilderswerk in Gorinchem voor u uitvoert, dan bent u hier op de juiste pagina. Bogers Glas & Schilderwerken kunnen u van dienst in Gorinchem om uw schilderswerk professioneel aan te pakken. Bekijk onze site en maak ook gebruik van onze Winterkorting!


Schilderswerk Gorinchem – Bogers Glas & Schilderwerken


Welkom op de website van Bogers Glas & Schilderwerken.

Bogers Glas & Schilderwerken is een professioneel Schildersbedrijf in zowel binnen als buitenschilderwerk en alles wat daar bij komt kijken.

Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen.

Onze medewerkers voeren diverse werkzaamheden uit zoals schilderonderhoud, het verwijderen van houtrot maar ook voor het vervangen of plaatsen van glas kunt u bij ons terecht.

Het spreek vanzelf, dat wij werken met kwaliteitsproducten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Wij maken gebruik van materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat.

Wil u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!